Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΓΣ: 2 - 0 [17-11-2013]


Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναιγιάλειος προβλημάτησε με την εμφάνισή του κόντρα στην Παναχαϊκή. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Πλέγας άνοιξε το σκορ του τοπικου ντέρμπι με κεφαλιά στο 29ο λεπτό, όμως λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου η Παναχαϊκή έμεινε με 10 παίκτες έπειτα απο την αποβολή του Γιώργου Κοκκίνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τέλος οι πατρινοί κατάφεραν να πετύχουν και 2ο γκολ με τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη στις καθυστερήσεις.
Δυστυχώς η ομάδα μας έχοντας την χειρότερη φετινή αγωνιστική εικόνα δεν απείλησε ιδιέτερα και δεν κατάφερε τίποτα άλλο απο το να στεναχωρήσει τους 1000 αιγιώτες που τον ακολούθησαν μέχρι την Πάτρα.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγιού την Κυριακή 24/11 στις 18:00. O αγώνας που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απο τον OteTv είναι ντέρμπι κορυφής καθώς μετά το στραβοπάτημα του Παναιγιαλείου ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σταυριανός, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Μπερντέν, Βιγιαρέχο, Γκαντιάγκα, Κιάσσος, Βασιλαντωνόπουλος (43' Κωστόπουλος), Κοντογουλίδης, Μαραγκουδάκης (80' Φατιόν), Πλέγας (55' Λίτσης).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης (69' Διαμαντόπουλος), Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκούμας, Μπούνας (81' Αργυρόπουλος), Ρεκλείτης (49' Αλεξάντροβιτς), Φλίγκος, Σκαρτσίλας, Γκοτσούλιας

Μιχάλης Σωτηρόπουλος, Διονύσης Παπανικολάου-Βουρδέρης, Γιάννης Γεωργούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: