Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1 - 1. [27-10-2013].


Δύσκολο παιχνίδι σήμερα για τον Παναιγιάλειο απέναντι στην Καλλιθέα με την οποία κόλλησε στο 1-1 και έτσι είχε την πρώτη βαθμολογική του απώλεια και ισοβαθμεί πλέον με την Επισκοπή στην 1η θέση με 13 βαθμούς.
Πιο αναλυτικά ο Παναιγιάλειος στο 10ο λεπτό είχε μια διπλή ευκαιρία για να σκοράρει αλλά και τις 2 φορές οι αμυντικοί της Καλλιθέας απέκρουσαν και έτσι το 0-0 παρέμεινε.
Παρ' όλα αυτά ο Παναιγιάλειος δεν το έβαλε κάτω και στο 13 έπειτα από μία εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Παπαχρήστου και Σκαρτσίλα ο τελευταίος με ένα σουτ με το αριστερό(!) στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σάκη Κατσούλη ξεσηκώνοντας τους 3000+ θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο.
Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς 14 λεπτά αργότερα ύστερα από μία αδράνεια της δεξιάς πλευράς της άμυνας μας ο Φαμπρίς με ένα πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.
Η υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού κύλησε ομαλά με τον Παναιγιάλειο να πιέζει χωρίς όμως να μπορεί να πετύχει το χρυσό γκολ.
Τέλος αξιοσημείωτος ήταν ο σκληρός τρόπος παιχνιδιού της Καλλιθέας ο οποίος στο 58ο οδήγησε σε μικροσυμπλοκές μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων.
Ακόμα η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αν ο Πατρίκ Αλεξάντροβιτς δεν σημάδευε την κάθετη δοκό της Καλλιθέας...
Έτσι η ομάδα μας λόγω της ανικανότητάς της να πετύχει ένα 2ο γκολ και λόγω της αυστηρής και αρκετά άδικης διαιτησίας παρέμεινε στο 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ):  Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Γκούμας, Ρεκλείτης (72' Λαζανάς), Μπούνας, Σκαρτσίλας (80' Διαμαντόπουλος), Φλίγκος (84' Αλεξάντροβιτς).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κ. ΒΑΖΕΧΑ): Κατσούλης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Παγώνης, Μουσταφίδης, Κατσικογιάννης (46' Τόρες), Σταύρου, Φαγιέ, Φαμπρίς (78' Ποζίδης), Χαϊκάλης, Γκαλάν (74' Δημητρίου).


Επόμενος αγώνας είναι στα Χανιά με την τοπική ομώνυμη ομάδα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 15:00.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μιχάλης Σωτηρόπουλος, Διονύσης Παπανικολάου-Βουρδέρης, Γιάννης Γεωργούσης


Δεν υπάρχουν σχόλια: